10 najkreativnije pakiranih kozmetika

 
Anonim

Danielle Pistono prije 6 godina

Kada tražite kozmetičke proizvode, siguran sam da pakiranje nije prvo što razmišljate. To bi moglo zgrabiti vaše oči, ali kada se spušta do njega, zaista se pitate je li proizvod funkcionira ili ne. Iako vam ne smijete platiti toliko pažnje na pakiranje proizvoda, to stvarno može učiniti ili ga slomiti. Zaokružili smo neke od najboljih dizajna kozmetičkih paketa koji se stvarno ističu.

Postoje robne marke koje nude proizvode s razrađenom i šarenom ambalažom, dok drugi imaju tendenciju da budu jednostavniji u dizajnu. Britanski brand Topshop otišao je s dizajnom iz ruke na sve svoje kozmetičke proizvode. Iako ih možda ne mislite na svoje šminke, oni zapravo nose široku paletu proizvoda i različitih boja. Anna Sui je još jedan brand u kojemu prvo dolazi do odjeće. Za njezinu kozmetičku liniju, ona se zaglavi na sliku marke i ima proizvode podebljane boje s zamršenom crnom ambalažom. Također smo pronašli parfeme marke, kao što su Nasomatto i Hap & Stahns, koji su bili na potpuno suprotnom spektru dizajna.

Pogledajte gore prikazanu prezentaciju kako biste vidjeli koje robne marke pakiraju svoje proizvode na način koji ih čini isticanja vaših tipičnih kozmetičkih ili parfemskih linija!

Kliknite kroz slideshow kako biste vidjeli koje se marke doista ističu kada se radi o dizajnu paketa!

Kada razmišljate o britanskoj trgovini Topshop, možda ne mislite na kozmetiku. Međutim, njihovu liniju ne smije se zanemariti. Širok izbor proizvoda dolazi u svim bojama i ambalaža je jednostavna, ali još uvijek ima onu ručno izrađenu kvalitetu. (Dostupno u trgovinama i na Topshop.com)

Čak i ako niste mačka, trebali biste još uvijek moći cijeniti ruž za usne u francuskom marki Paul & Joe . Svi njihovi ruževi imaju ove smiješne dizajne na kraju i nalaze se u epruvetama koje nas podsjećaju na pozadinu iz 70-ih godina. (Dostupno na Paul-joe-beaute.com)

Jednostavni dizajn nasomatskog zbirka parfema ne bi trebao proći nezapaženo. Mala bočica se nadopunjuje raznim šupljinama. (Dostupno na Nasomatto.com)

Ne samo da Benefit dolazi s neiskusnim imenima za svoje proizvode, a ambalaža je jednako duhovita. Kada kupite jedan od njihovih mnogih setova, nećete biti razočarani pametnim pakiranjem. (Dostupno na Benefit.com)

Šminka linije od Kjaer Weisa ne samo da ima svoj elegantan logotip, već i kompaktni materijali. (Dostupno na Kjaerweis.com)

Ambalaža za sve proizvode kozmetičke marke MOR će vas uvjeriti da ste otišli u slastičarnicu. Slatki makaron nadahnuti usne baldani i slatkiši za usne sve izgledaju divno sladak. (Dostupno na Morcosmetics.com)

Happ & Stahns se razdvajaju s njihovom iglom s jastucima na vrhu boce parfema. Ovaj je miris inspirirao The Grand Tour - putovanje koje su europske dame donijele pri završetku obrazovanja u 19. stoljeću. (Dostupno na Anthropologie.com)

Fred Farrugia kozmetika dolazi u swatcheve koje se mogu dodati mini kompaktnom setu koji drži usne boje, bronzer i čak i sjenke za oči. (Dostupno na adresi Fredfarrugia.com)

Dizajnerica Anna Sui ne samo da čini nevjerojatnu odjeću, već i njezina kozmetička ambalaža jednako je zamršena. Uobičajeno s crnim poklopcem, njezini proizvodi dolaze u različitim svijetlim, podebljanim bojama. (Dostupno na adresi Annasui.com)

Kad maska ​​paketi dolaze u minimalističkom pakiranju. Jedinstvena obrada lica dostupna je u šest različitih vrsta, ovisno o tome što vam je potrebno. (Dostupno u Whenmask.com)

15 Najčudnija frizura na Pinterestu