Za 20.000 dolara, možete imati igru ​​prijestolja karaktera koji se naziva poslije tebe

 
Anonim

Laurel Pinson prije 4 godine

George RR Martin, autor divlje popularne serije "Song of Ice and Fire", koja pruža temelj za HBO-ovu "Game of Thrones", trenutno pomaže pri prikupljanju sredstava kroz Prizeo za dvije dobrotvorne organizacije u svom sadašnjem rodnom gradu Santa Feu u New Mexicu : Wolf Spirit (svetište vukova) i Food Depot (organizacija koja opskrbljuje hranu za osobe u potrebi).

Kao što ste zamislili, sve razine donacije su GoT-teme - od "Ranger" ($ 10) do "Lord Commander" ($ 600) i gore. Kao i svaka dobra kampanja za financiranje gužve, Martinov projekt nudi zabavne nagrade za ljude koji doniraju rukom napisane hvala vam i potpisane karte Westerosa. Ali na razini "Dodatnih nagrada" stvari postaju zanimljive.

Donacije na razini od 4.500 dolara i više će vam platiti ulaznice za premijeru u sezoni 5, skripte koje je potpisao cast i posada, pa čak i doručak s dragom Georgeom. A onda postoji maksimalna razina: "Martyr". Za (nisku) cijenu od 20.000 dolara, imate priliku imati lik koji je dobio ime po tebi u budućem romanu u Song of Ice and Fire . (Za one koji su relativno novi u nizu: Martin još nije završio sve knjige u seriji.)

Ne samo to, također možete odabrati "postaju" likova, kurva, maestra, lordling, što-imate-i sigurno ćete se "susresti smrdljivu smrt." Strašan, zar ne?

Postoji samo jedan ženski lik i jedan muški lik - i, kako možete zamisliti, mnogi su već dali svoje donacije - tako da nije baš sigurna stvar, ali koji masivni navijač mogao bi prenijeti šansu da umre epska smrt na rukama čovjeka koji je napisao nešto poput onog planinskog i Viper scene?

Pogledajte videozapis o kampanji u nastavku i javite nam što mislite: Je li 20.000 dolara mala cijena za plaćanje mjesta u seriji?