3 različite vrste kovrče koje možete dobiti s kovrčavanjem željeza

 
Anonim

Lauren Keller prije 3 godine

ImaxTree

Ako ste poput nas, curling vaše kose je vaš go-to za brz i jednostavan način stil vaše kose i dalje izgledaju sjajno. Čak i ako nije svježe oprati, uzimanje kovrčavog željeza na svoje trake može oživjeti bilo koji izgled. Ali, isti izgled iznova i iznova može početi dosaditi, pogotovo ako se pridržavate standardne curl. Srećom, možete dobiti tona različitih stilova koristeći isti alat - to je sve u tome kako zamotajte kosu!

Ravni omotač

Za tipične svakodnevne kovrče koristite tehniku ​​ravne folije. Kada omatate kosu oko štapa, pazite da sva kosa ostane ravna i glatka na njemu. Držite zategnutu zglob i ne dopustite da se bilo koji od kose uvijati kao da ste ga omotavanje oko bačve. Trebali biste završiti s labavom spiralom koja će nalikovati vrsti uvijanja koju biste dobili ako ste koristili stezaljku. Pobrinite se da se zavijati od korijena do vrha radi potpunijeg, opsežnijeg izgleda i zadržite samo oko 5-10 sekundi. Budući da je kosa ravna prema bačvi, neće dugo trajati da se toplina apsorbira. Ako idete za klasičnu i poliranu, ovo je tehnika za vas!

Spiralni omot

Za čvršću, bounced curl (mislim pre-popstar Taylor Swift kada je još uvijek zemlja draga), morat ćete twist vaše kose u spiralu prije nego što počnete omatanje oko bačve. Uzmite oko 1-inčni dio vaše kose i odvijte ga od lica, držite ga čvrsto na kraju nakon što ste učinili, tako da spirala ne skliznuti. Zatim počnite omotavati upletenu kosu oko kovrčavog željeza kao što biste inače htjeli. Uganuće otežava vašu kosu apsorpciju topline, stoga ga držite 10-15 sekundi. Dobar je test staviti prst na jedan od omotanih niti (bez dodirivanja cijevi, naravno) i nakon što je kosa topla na dodir, možete je otpustiti.

Combo Wrap

Ova tehnika je malo lukavna i traje neku praksu, ali je i najbolji način da dobijete one Victoria's Secret Angel valove koje ste oduvijek željeli. Počnite s pomoću ravnog omotača pri vrhu korijena, omotavajući jedanput ili dvaput oko cijevi, ovisno o tome koliko dugo imate kosu. Zatim, kad počnete krenuti prema sredini i krajevima vaših niti, započnite Spiral. Zamotajte kosu uvijanjem zgloba dok idete. Držite se 10 sekundi. To će vas ostaviti ravnodušnim valovima pri vrhu koji nestaju u kovrče. Trčanje prstima kroz kosu kako bi stvorio više plaži, neuredan izgled.