4 nova temelja koja pojednostavljuju moj život upravo sada

 
Anonim

Rachel Krause prije 3 godine

Pomaknite se da biste vidjeli još slika

Kroz dugotrajni proces suđenja i pogreške u smislu pojednostavljenja moje šminke rutina, ovdje je stvar koju sam naučio: za većinu nas dobar temelj je najvažnija komponenta bilo kojeg pouzdanog režima. To je korak u jednom koraku kako bi izgledao više zajedno, primjerice, dvije minute. Zvučite crvenilo, skrivajte bilo kakve blemishes, sakrite tamne krugove i mrlje - sve što vam treba, vaš temelj bi trebao to učiniti, kraj priče.

Kao netko tko, s obzirom na prirodnu sklonost kašnjenju, ima samo nekoliko dragocjenih trenutaka kako bi svaliti nešto na većinu jutara, oslanjajem se na temelj kako bih pokrio sve baze. Konkretnije, želim visokog postignuća koji eliminiraju potrebu za korektorom. Znam da je ovo visoka poretka, ali ti su temelji vani, a izmijenio sam se među četvoricom - svima novim - posljednjih nekoliko mjeseci, u potpunosti ovisno o tome kakva mi je pokrivenost trebala i što ću završiti Tražim. Ako želite sve, a naravno da i vi, izvadite svoj kozmetički salon i ubacite kockice da pronađete onu koju vam najviše trebate. (Spoiler: sve su to.)

Stila Aqua Glow Serum Foundation, 45 dolara

Ovo je jedan od rijetkih temelja "zračenja" koji mi se sviđa - ne okreće moje lice u bilo kojem trenutku tijekom dana, ali to mi daje vrlo ugodan, tonirani sjaj. Osim toga, ima laganu završnu obradu koja učinkovito nadmašuje moju kožu bez prevelike gustoće ili šminke. Formula na bazi vode, koja također uključuje hijaluronsku kiselinu, vjerojatno ima nešto za napraviti s njom. Vrlo je vlažan, pa sam ga s malo praha i dobro sam ići. Savršeno je za svaki dan, ali posebno mi je dugotrajno kad dan izgledam alarmantno umorno i / ili mamurno.

Charlotte Tilbury Magic Foundation, 44 dolara

Kad kažu punu pokrivenost, oni znače punu pokrivenost. Uz to, sigurno se ne osjeća strašno teškim, kao i mnoge situacije pune pokrivenosti. Ovo je moj go-to kad sam razbijanje, što je u osnovi moje jedino pravi kože pitanje, tako da ne mogu osobno svjedočiti svojim rosacea i melasma-prikrivajući svojstva. To je super za prekrivanje akni, ipak! Ovaj također ima hijaluronsku kiselinu, što znači da jako dobar posao ne poboljšava suhoću ili fine linije. Mogu reći da to čini moju kožu savršenom, što me zastrašuje i definitivno ima veze s time zašto ga samo nosim za posebne prigode ili kada moje lice gubi sranje.

Chanel Les Beiges Zdravi sjajni fond, 60 dolara

Nikad nisam imao puno uspjeha s Chanelovim temeljima - toliko mirisa! - Ali ovo je samo divno. Nastavlja se tako glatko, sadrži SPF 25 i ima svježu završnu obuću koja nije ni kosa niti mat. Moja bolno šašava stepenica definitivno nosi Chanelovu temelje, i ona svakako uvijek izgleda kao da je caked u prašini ili nešto, ali ovo je stvarno laskavu, moderna formula koja preporučujem svima koji žele nešto sheerish za soft-fokus kože. Nosim ovo kad moram izgledati lijepo, kao kad idem na zabave koje bi moglo biti mom mog dečka.

NARS Velvet Matte Skin Tint, 44 dolara

Znam da kaže da je to koža koja obično znači formulu koja jedva čini ništa osim "toniranja" već savršene kože za ... kožu koja je još savršenija. Ovaj ne radi ništa takvog - u stvari, mislim da je pokrivenost prilično značajna, ali ima toniranu strukturu poput vlage koja ga čini neprimjetnim dok ga izglađuje. Također nije ni blizu tako zamršen kao što ste mogli zamisliti; nije sjajna, ali i nije nimalo glatka ili dulja. Također, SPF 30!