5 boja za usne koje bi svaka žena trebala imati

 
Anonim

Rachel Krause prije 4 godine

Osobno ne napuštamo kuću ni u kojem trenutku bez najmanje pet usana u našoj torbici, ali shvaćamo da neki ljudi preferiraju minimalistički ormarić za šminku. Čak i ako nisi dnevni nosilac ruž za usne, ili jednostavno volite dodir maskare u pokretu, ne biste trebali zanemariti da zadržite nekoliko nijansi samo u slučaju. Ove pet boja usana su sve što vam treba da biste dobili kroz bilo koju situaciju (pa, koliko ljepota ide). Ne možemo obećati ni za kakve druge varijable, ali naoružan velikim ružem, sve bi trebalo ići u redu.

Crvena
Ovo bi trebao biti ne-pametan. Ništa ne mijenja izgled ili lice poput crvenog ruža za usne. Crveni dolazi u svim različitim nijansama i tonovima, pa je najbolji način da pronađete svoj idealni crveni starinski način: Pokušajte ih! Narančaste crvene nijanse osjeća se svježe i lagano nervozno, a klasični dublji crveni je elegantniji. Ako želite nešto svijetle, trendyand youthful, ne možete pogriješiti s Topshop usnama u Rio Rio ($ 16, topshop.com). Za pravu crvenu boju koja izgleda sjajno za većinu svih, isprobajte NARS poluukruti ruž za usne u Jungle Redu ($ 26, narscosmetics.com).

NudeNude nijanse definitivno nisu jedna veličina odgovara svima. Ono što izgleda savršeno neutralno i podcijenjeno na jednoj osobi moglo bi biti pozitivno poput slijepog tijela. Ideja "gola" ne odgovara koži, pa ovisno o podlozi u vašoj koži, desni akt nagnut će se u ružičastu, mauve ili bež. Fair koža općenito izgleda najbolje (i najmanje isprane) s ružičastom hladovinom breskve, a dublji tonovi kože imaju više mogućnosti i mogu eksperimentirati s tamnijim i svjetlijim bojama.

Obrijan sjaj
Potrošeno sam ili za dodavanje sjaja na mat boje, jasan sjaj je neophodan. Izaberite ne-ljepljivu formulu s hidratantnim sastojcima, kao što je Obsessive Compulsive Cosmetics Lip Tar Primer (18 dolara, sephora.com), za hidratantnu završnu obradu koja se može koristiti umjesto balzama za usne ili kao temelj za boja usana.

Vaša lica-ali-bolje bojeZa prirodni izgled ili kompenziranje veće dramatične šminke za oči, ključ je samo nekoliko nijansi koje su dublje ili svjetlije od stvarne boja usana. Češće nego ne, ove boje sadrže mauve ili ružičaste podloge, ali veliki (i malo čudni) način da pronađete savršenu nijansu je podudaranje s unutrašnjosti vaše usne. Perricone MD Ne Lipstick ruž za usne ($ 30, sephora.com) stvoren je s točnom idejom na umu. Razlika između ove boje i standardnog gola je da bi ovaj trebao biti malo pigmentiraniji i izgledati "prirodnije", a ne ugasiti.

Berry ili šljiva
Ne morate ići all-in na tu tamnu boju usana - pokušajte pomoću prsta kako biste ga uklonili kao mrlju. Zbog tog je razloga brućica ili šljiva ruž za usne, i zato što često izgleda sjajno na obrazima kao rumenilo. Iako su dublje boje zastrašujuće, teško je ići u krivu s bogatim crvenim i purpurnim nijansama, jer su super laskave i oponašaju prirodnu kožu.