5 stvari koje sam naučio nakon osvježavanja mojih mikročelih obrva

 
Anonim

po Nikki Brown prije 3 mjeseca

Fotografija: Allison Kahler / STYLECASTER.

Posao je lektora za ljepotu s puno dodira, uključujući i više slobodnih kretnji od jedne osobe. Priznajem da sam navikla na dobivanje neke od mojih kose, kože i šminke bez potrebe za bljeskom kreditne kartice ili novčića, ali od kasno, usvojio sam više rutinu s niskom razinom i razmišljala o cijenjenijim tretmanima Ja bi zapravo uložio u ako moj pristup nisu bili tako ekskluzivni. Tijekom godina, pokušao sam sve od Cool Sculptinga do zvučnog kupanja, ali nitko me nije osjećao sigurnijim i sigurnijim od mikrobladiranja.

Naslijedio sam bolno rijetke obrve od mog oca; toliko da, u mojoj dvadesetpetogodišnjoj životnoj dobi, imam još da ih pokucao ili dao profesionalac. To bi moglo izgledati kao nekakav oblik koji štedi novac, ali potrošio sam isto kao i na olovke za oči, gelove i pomade koje sam završio u brzini prigušenja jer se cijela moja kruna mora ispuniti svima. singl. dan. Borba mi je uvijek bila stvarna, pomiješana s činjenicom da sam se neumorno zafrkavala zbog njih kao tinejdžera kada su moje šminke bile najbolje u amateri.

U jednom trenutku pomislio sam na trajnu šminku kao rješenje, ali nemam sposobnost da prilagodim svoj luk i potencijal izgleda kao da me je Sharpie povukao preko čela i uvijek me prestrašio. Dakle, kad sam konačno odlučio prihvatiti poniranje i dobiti ih microbladed, to je ozbiljno promijenio život. U najjednostavnijim terminima, to je oblik polu-trajnog tetoviranja, gdje alat s sitnim lopaticama stvara kose poput udaraca da popuni i oblikuju obrve, pa stoga stvara prirodniji izgled.

Evo što su mi izgledale obrve kad sam ih prvi put izradio:

S obzirom na moje nejasnoće u čelo, prvi put sam imala vrlo malo zabrinutosti, ali kada je došlo vrijeme da ih se dotakne, bio sam znatiželjan kako će se proces razlikovati. Ako ste na istom brodu kao i mi, ili jednostavno želite bliži pogled na dugotrajnu njegu, ovdje morate znati činjenice o dodirivanju obrva koji su već prošli kroz liječenje mikrobama.

Touch-Ups ovise o vrsti kože

Koliko često dobijete tretirane obrve ovisi o vašem tipu kože, načinu života i dobi. Na primjer, masna koža će izblijedjeti boju mnogo brže od suhe kože, a mlađa će koža brže od zrelijih kože. Mine definitivno pada na uljnu / kombinacijsku stranu, pa imamo sastanak nakon samo godinu i pol dana smisla.

"Većina klijenata smatra da je na godišnjoj ocjeni, njihov oblik još uvijek vidljiv, ali boja je isključena i žele više koncentracije boje. U tom trenutku, klijenti dolaze u za jednokratni boja-potaknuti imenovanje. Dovoljno je dodati više koncentracije boje u oblik i linije koje već postoje ", kaže Kendra Bray, osnivač Better Brows & Beauty u NYC-u (i jedina osoba koju imam s obrvama).

Oblik i boja će i dalje izblijedjeti ako preskočite sveukupnu boju. Ako je to slučaj, općenito govoreći, neke količine pigmenta ostat će na koži nakon dvije godine, a treći, većina će biti nestala. "Dugotrajno održavanje mora se postupati metodično kako bi i dalje imalo prirodan izgled", kaže Bray. Moralna priča je da, iako je dodirivanje boje za jednu osobu, to ne mora biti slučaj za nekog drugog.

Vaša odluka o odabiru autora

To me dovodi do još jedne važne točke. Tko odlučite mnogo povjeriti s vašim obrvama. Uz adekvatnu obuku i akreditaciju za upravljanje oštrim alatima i polutrajnim pigmentima, trebali bi izdvojiti znatnu količinu vremena za konzultacije, što uključuje preciznu mapiranje i oblikovanje broda. Iznad svega, to bi trebao biti osoba s kojom namjeravate raditi na stalnoj osnovi.

"Jedna stvar koju želite razmotriti kada odabirete umjetnika idealno je netko tko može biti s vama tijekom godina", kaže Bray. "Ne samo da će imati bilješke o tome što su igle bile korištene, koje pigmente, kako je vaša koža reagirala i zadržala pigment; moći će vam pomoći da upravljate tijekom godina. "

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Tražite prirodne obrve koje ne gledaju ili mrvljaju? Na #BetterBrowsAndBeauty, pokupili smo vas. #Microblading omogućuje nam da vam damo puni obrve koje ste sanjali. Posjetite: www.betterbrowsnyc.com kako biste zakazali svoj sastanak danas