Ariana Grande napravila je Shadiest Dig na Victoria's Secret na svom novom albumu

 
Anonim

Jason Pham prije 3 mjeseca

Fotografija: Michael Stewart / FilmMagic.

Ako ste nešto poput nas, novi album Ariana Grande, Sweetener, bio je ponavljan od svog objavljivanja u petak. No, između jamstava na power-pop pjesme, poput "Everytime", i plačući naše oči na balade, poput "Pete Davidson", možda ste propustili ovaj važan i sjenovit detalj.

Na 25-godišnjoj pjevačkoj pjesmi "REM", pospana ljubavna pjesma u srednjem vijeku, Grande ime pada Victoria's Secret i konkurentsku marku lingerie La Perla. "Što je s La Perlom? Neka Vickie ostane tajna ", Grande pjeva.

Sada, ako se pitate, što je govedina između Grandea i VS? Uništit ćemo ga za vas. Godine 2014., Grande je nastupao na Victoria's Secretovoj godišnjoj modnoj reviji u Londonu, gdje je skoro uzela anđeoska krila, što je rezultiralo ovom ikonskom fotografijom.

VIŠE: Ariana Grande's Dating Timeline prije njezina angažmana na Pete Davidson

Fotografija: Samir Hussein / Getty Images.

VIŠE: Ariana Grande's Nevjerojatna ljepota evolucija od Nickelodeon Star do Pop Princess

Iako drama nije ogromna (sigurni smo da Grande ne drži neugodnost), to je još uvijek smiješno uskrsno jaje za obožavatelje. Isto tako, spominjanje La Perla moglo bi biti i klimanje Kendallu Jenneru koji je navodno napustio Victoria's Secret 2017. kako bi potpisala ugovor s konkurentom robne marke.

Bez obzira na to što je riječ, nema sumnje da je smiješno kad znate da je backstory.