Ljepota Osnove: Ashley Smith

 
Anonim

Rachel Adler prije 8 godina

Nevjerojatna ljepota Ashley Smith uzima svijet modela po oluji. Ne samo da je pucala s Terryom Richardsonom, koja je za ovu prigodu stavila Russh, Intermix i T Alexander Wang, ali je osvježavajuće šarmantna i spušta na zemlju. Mi smo razgovarali s buxom ljepotom o njezinim must-haves, i ona nas ispunjava na ono što je zadržao izgleda tako oh-so-fresh.

"Za proizvode za kosu, Bumble i Bumble maska, kosa žedna maska. To je najbolje kad mi je cijela dlaka dobila kosu." (Bumble i Bumble gubljenje maske, 37, 00 dolara, bumbleandbumble.com)

"Drugi je Cliniqueov alat za uklanjanje oka. Budući da često letim, dobro je srušiti tamne mrlje ako imam vina na zrakoplovu od kofeina koji je u njemu."
Clinique čak i bolji klinički mračni spot korektor, $ 49.50, bloomingdales.com)

"Narciso Rodriguez u crnoj bocu, Narciso za nju, a moj dečko me je upravo dobio drugoga dana, zapravo ne volim djevojčice, zapravo sam odrastao u Kölnu. više nalik na teške djevojke. " (Narciso Rodriguez Eau du toaletna spreja, 67, 00 dolara, sephora.com)

"YSL korektor u kliznoj olovci je strašan ako imate jednu malu olovku, " doop "i gotovi ste!" (Yves Saint Laurent Touche Elcat sjajni dodir, 40, 00 HRK, sephora.com)

"Embryolisse - ne mogu to izgovoriti - francuski krema za lice, svaki šminka koristi ga, to je najbolje, nema parfema u njemu, ništa, sjajno je noću i danju, koristim sunblock za taj dan, ali to je dobro kao bazni hidratant. " (Embryolisse Lait Creme Concentrate, 14, 00 kn, rickysnyc.com)

Ljepota Osnove: Ashley Smith