Ljepota Recept: Ravne, ravne kose

 
Anonim

Taylor Post prije 4 godine

Imaxtree

Spustite češalj i kosu - ova se staza na pisti nas je naučila da ne trebamo svu količinu i buku da imamo veliku ravnu kosu. Bez obzira na vrstu vašeg kose, sa samo tri jednostavna proizvoda i alata, svi možemo postići ovaj sjajni elegantan izgled. Pokušajte ovo ravno kose pogledati na sebe slijedeći korake u nastavku!

Primer Spray: Primer je prije svega najvažniji korak za sjajnu kosu. Štiti kosu od vrućih styling alata koji oštećuju i lomljaju kosu, smanjuje podočnjake (što je osobito važno za takav izgled) i dodaje zdravu sjaj na kosu. I što je najvažnije, produljuje vašu super ravnu kosu. Isprobajte naš omiljeni, premier stil izdavača Living Proof.

Ravni željezo: Umjesto da odmah uzmete svu kosu, pokušajte ga podijeliti u dijelove. To će učiniti da je lakše dobiti svaki dio vaše kose super ravno. U svakom odjeljku izvodite ravno željezo od korijena do vrha kose.

Shine Serum: Da biste dodali dodatnu hladnoću na kosu, nanesite sjaj seruma. To će ukrotiti sve letenje i ostaviti vašu kosu izgledaju sjajnu i pravocrtno.