Najbolje sprejove morske soli za ovaj vikend

 
Anonim

Lauren Keller prije 3 godine

Pomaknite se da biste vidjeli još slika

Ništa prilično ne vrišti "ljeti lovin" više od valova na plaži. Savršeno komadiće i teksturirane šljunke koje dobijete kada ste svježe iz oceana predstavljaju svaku djevojčinu kosu sanja. To je neuredno na najbolji mogući način i ne može uzeti manje napora (i mi smo tako o tome). No, kada ne možete provesti dan pri dolasku vaše sirene na plažu, još uvijek možete dobiti željeni izgled pomoću morske soli. Zaokružili smo deset favorita koji će savršeno uklopiti vašu nedavno sunčanu kožu ovog vikenda!

John Masters Organics Sea Mist nudi organski proizvod koji je certificiran za USDA za svoje najbolje valove na plaži. Sadrže samo tri sastojka: eterično ulje vode, soli i lavande, ovaj proizvod je u osnovi punjenje oceana za vas. Ulje lavande ne ostavlja iza sebe miris, također štiti kosu od sušenja i normalizira stanje vlasišta. (John Master Organics Sea Mist morska sol sprej s lavandom, 16, 50 dolara, Ulta.com)

Iako može zatražiti plavušicu u njemu, John Frieda Plaža Plavuše more valovi savršen je za svaku kosu. Prosijite u vlažnu kosu i pustite da se osuši na zrak za savršeno komadan, zaobljeni izgled za koji umireš. Brz i lagan spreja ostavit će vas autentičnom matiranom završnom obradom i dodanom teksturom bilo kojoj vrsti kose. (John Frieda Plaža Plavuše more Wave Sea Salt Spray, 9, 99 dolara, Ulta.com)

Za stil s tonovima volumena, pokušajte Kevin Murphy's Hair Resort Spray. Svi volimo dobar odmor, pa zašto ga ne vratiti kući? Prepun meda, agruma i mandarina, ovaj veliki mirisni proizvod će vas razmišljati da ste otok hopping sa svakim ofusle vaše kose! Za najbolje rezultate, raspršite vlažnu kosu i osušite, naročito u korijenima da bi ih se podiglo i volumiralo. (Kevin Murphy Hair Resort Spray, 28, 07 dolara, Amazon.com)

Wella Ocean Spray traži suhu primjenu kose, tako da je savršen za kada želite da surfer kosu u prstohvat. Spritz po cijeloj glavi i brišite proizvod - ne morate sušiti kosu. Da biste stvarno postavili valove, pokušajte zakvačiti kosu u kolač za nekoliko minuta i prst prstima kada ga izvadite. Instant valovi na plaži bez ikakvog neurednog pijeska! (Wella Ocean Spritz plava tekstura za kosu, $ 17, Ulta.com)

Ako vam prskanje morske solne mase na kosu tretiranu bojom izgleda kao vaša najgora noćna mora, onda očito nisi ispitao tekstiliziranu morsku solnu otopinu Paul Mitchell. Boja-zaštita UV zaštitnika poboljšava i definira valove na vlažnoj ili suhoj kosi, a također je parabena besplatna. Dio njegove zbirke Awapuhi Wild Ginger, awapuhi radi ravnotežu vlage i daje vam zdravi izgled koji neće izgledati osušen. (Paul Mitchell Awapuhi divlji đumbir Texturizing Sea Salt Spray, 19, 99 dolara, paulmitchell.com)

Ova građevinska tekstura sprej iz Kerastase ima sve dodatne pogodnosti koje biste ikada mogli poželjeti iz proizvoda. Ovaj višedimenzionalni raspršivač djeluje kao toplina i UV zaštita te je opskrbljen antioksidansima vitamina E koji rade na smanjenju oštećenja. Raspršite u sušenu kosu ručnika za fleksibilno držanje ili ga upotrijebite na drugu kosu za dodavanje volumena nepristupačne. (Kerastase Spray à Porter, 26, 63 HRK, Amazon.com)

OG sprejova morske soli, ovaj popis ne bi bio potpun bez uključivanja Bumble i Bumble Surf Spray. Za savršeni vjetar puhani stil na bilo kojoj kosi, spritz na vlažnu kosu i suha s difuzorom ili nanesite na suhu kosu za dodatnu količinu i teksturu. Uz dodano ekstrakt algi i ekstrakt mora, čini se da je B & B doslovno ispuhivao ocean za vas! (Bumble i Bumble Surf Spray, 27 dolara, Sephora.com)

Dobit ćete veći volumen na suhu kosu s ovim parabenom, bez spreja iz Davinesa, dok vlaži svoje trake od korijena do vrha. Lagana formula mirisna je sjajna i neće ostaviti iza nje ljepljive ostatke, dajući vam savršeno nesavršen val! ( Davines To je morska sol sprej, 21, 44 dolara, Amazon.com)

Za teksturirani izgled koji je još uvijek sjajan, Oribe Apres Beach Wave i Shine Spray čine samo trik. Zbunjuju se bogatim ekstraktima i eteričnim uljima, ova formula ostavlja kosu mekom i svilenkastom dok vam još uvijek uspijeva dati tijelo i volumen valova plaže ravno iz njegove posebno oblikovane mlaznice. Boja je i keratina sigurna te također pruža UV zaštitu tako da kosa ostaje zaštićena bez obzira na sve. (Oribe Apres Beach Wave i Shine Spray, $ 39, Amazon.com)