Balenciaga: Ali Lohan navodno prodaje off Lindsay's Pricey Duds za Quick Cash

 
Anonim

Spencer Cain prije 6 godina

Lindsay Lohan radi sve što je u stanju ispraviti svoju trenutnu financijsku situaciju (duguje 233, 904 dolara za poreze, od čega je 100.000 dolara velikodušno pokriven njezinim "Scary Movie 4" kostimom Charlie Sheen ), a to uključuje prodaju nekih njezinih najdražih posjeda.

Prema Radar Online, Lindsay je upisao malu sestru i modelu Alianu da proda neke od njezinih dizajnerskih odjeće i pribora u famoznu prodavaonicu Wasteland u Los Angelesu. Dok su namjeravali uočiti kante za gotovinu za skupocjene napade, činovnik je bio manje od oduševljenja onoga što je donijela. "Trideset dolara za njih? Trošili su 700 dolara! Ovo je smiješno ", navodno je odgovorio Aliana.

Mlađi Lohan je čak pokušao pregovarati, navodeći kako su komadići poput Chanel pumpi i Balenciaga torbica vrijedniji jer je Lindsay bio opsežno fotografiran u njima. Nismo sigurni u vas, ali samo zato što netko nosi nešto Nobuu ili sudski izgled ne znači da ga više želimo.

U svakom slučaju, nadamo se da će LiLo čistiti ovu nered što je prije moguće. Kao strani napomena, bilo bi jako lijepo ako je imala prodaju ormara, Kim Kardashian . Reci što hoćeš o teškoj starletici, ali ona je tijekom godina skupila neke od visokih stilova.