Centar Dijelovi kose čine povratak

 
Anonim

Rachel Adler prije 8 godina

Bojim se na kosi jer mi je netko rekao da je moj srednji dio dosadan i neorginalan (znam, moji prijatelji su okrutni), ali u zadnje vrijeme sam odlučio malo pomiješati. Ali, počinjem shvaćati da ja jednostavno ne rastu iz kose, samo kopirajući sve izglede na modele koje svakodnevno vidim ispred mene. Duboka strana je i uvijek će biti ogromna senzacija - i volim meku, razbarušenu komad draped preko lica. No, nešto se može reći o ovom rođenu ponovo elegantnom središnjem dijelu koji je bio tako elegantno istaknut na Chanelovoj proljetnoj emisiji 2011.

Izveo sam nekoliko mojih nedavnih favorita za nadahnuće kose - uživajte!

Proljetne oglasne kampanje Nicole Farhijeva vitrine s donje strane vala skočile su na srednje dijelove - dokazujući da ako odaberete središnji dio, vaše brave ne moraju biti gladak i ravne kako bi izgled učinio.

Na Elle Francuskoj, siječanjski nizozemski model Patrica van der Vliet stijene je srednjeg dijela sa slojevitim bravama koje imaju malo kretanja prema njima. Meko val razbija gladak dio na vrhu glave.

Jasno je da svi Nicole vole ovaj dio središnjeg dijela za proljeće, s reklamnom kampanjom Nicole Miller u proljeće 2011. koja prikazuje sve najsloženije brave svih njih. Nismo vidjeli da je ravan željezo puno posla od kraja 90-ih - i ne želimo razmišljati o kosi koja je bila uključena. Ali, moramo priznati, vruće je.