Drew Barrymoreov New Textured Bob

 
Anonim

Megan McIntyre prije 9 godina

Volimo Drew Barrymore na Daily Makeover HQ za njezinu živahnu varijaciju kada je u pitanju frizura. Ovaj holivudski veliki film, koji se održava 2009. godine, hvalio se divljim izgledom, ali sretni smo što završava s potpuno slatkim, teksturiranim svestranim bobom. Idemo brzo pogledati evoluciju Drewove grive od početka godine, "kay?

Kredit: Vince Bucci / WireImage.com

Prvo, došlo je do njezinog trenutka Marilyn (neki kritičari to mogu smatrati fauxmentom) na Zlatnim globusima u siječnju. Ovaj izgled je sve o pretjeranom volumenu u kombinaciji s živahnom duljinom.

Kredit: Sara De Boer / Retna doo

U travnju, Drew je kanalizirao glasovitu francusku bombu Brigitte Bardot na Los Angelesu, premijeru sivih vrtova s njezinim bočnim dijelom i volumenom na kruni. Seksualno tousled bedheady linije ispuniti "voulez-vous" izgled.

Kredit: Jason Merritt / Getty Images

Kako bi promovirala svoju fliperaciju, Whit it, Drew je bubnjala neke kontroverze sa svojim dvobojnim bobom. To je svakako neustrašiv (izgled Drew obično radi dobro), ali učinak je bio mnogo manje ombre kao što je bio plava-kose-u-cipela poljski. Radimo, međutim, ljubimo rezu, teksturu i boju (dobro, tri njena četvrtina).

Kredit: George Napolitano / FilmMagic

Konačno, Drew završava godinu na folikularnoj visokoj noti s njezinim med-plavim bobom koji ima nježnu teksturu. Sunčana hlada pohvaljuje njezin ton kože i rez naglašava njezinu strukturu kostiju. To je "činiti da pravi gal može rock lako. Volimo ovaj izgled!

Pogledajte što biste izgledali kao da nose frizure Drew Barrymore u Studio Makeover.

Želite više slavnih makeover kuka?

Prijateljska kosa guba: Ashlee Simpson-Wentz

Sušilo za kosu: Je li Katy Perry ukrao Katharine McPhee's Style?

Održavanje Kim Kardashianove boje kose

Pridružio: Senior Beauty Editor Amber Katz

Promovirane priče