'Glee's' ključni šminka umjetnik nam daje unutrašnjost

 
Anonim

Rachel Adler prije 8 godina

Glee je brzo postala kultna opsesija - s velikim dijelom stanovništva poznatog pod nazivom "Gleeks" i ponosan na to. Nakon kratkog (ok, agonizirajuće dugog) praznina zbog zimskih praznika, emisija je sinoć nastupila na prvom mjestu nakon super zdjele igre. Glumac je uzeo Thriller Michaela Jacksona i Katy Perry's California Gurls između njihove uobičajene srednjoškolske drame i antics.

Ušli smo u vezu sa Eryn Kruegerom Mekashom, voditeljem odjela za šminkanje, kako bismo dobili zabavu na ono što se događa iza scene tijekom sezone.

Prije svega, kako ste ušli u šminku za film i televiziju? Točnije, kako ste postali dio Glee tima?

Eryn Krueger Mekash: Radim šminka na sebi jer sam bio u 3. razredu! Uvijek sam izradio svoje nošnje, budući da sam bila djevojčica. Učio sam tečajeve umjetnosti kroz školu i kad sam otišao u The Thing i American Werewolf u Londonu zbog dvostruke zabave, znao sam da je to ono što sam želio učiniti. Tijekom fakulteta sam vikendima otišao u školu šminke, a na ljeto 1986. prijavio se na mnoge prodavaonice efekta oko grada, visina efekta šminke - i John Buechler iz MMI-a sažali su me i dali mi posao. Bio sam oduševljen da 110 dolara tjedno rade 50 sati - to je bio moj prvi posao s punim radnim vremenom i ja sam bio 18 godina - bio sam stvaranje moj san ostvariti!

Mnogo godina kasnije, moj najbolji šminka prijatelj James Mackinnon napravio je pilot nazvan Nip / Tuck za Ryan Murphy. James me zamolio da mu bude drugi zapovjednik i preuzeo emisiju kad se vratio u svoj drugi show Alias . Ostao sam na Nipu / Tucku s Stephanie Fowlerom kao mojom drugom za sljedeća 6 sezona. Također sam radio Ryanove filmove koji se trče sa škarama i jedu, molimo, Ljubav . Dovedio me na Glee na kraju Nip / Tuck . Ryan je nevjerojatno predani ljubitelj šminke, kose i kostima, a jako sam zahvalan što sam radio za takvog cijenjenog šefa u zadnjih 8 godina.

To je nevjerojatno putovanje! Koji su neki od vaših omiljenih proizvoda za upotrebu na setu?

EKM: Volimo mnoge proizvode - imamo ADD kada je riječ o makeupu. Kelley Mitchell je moj ključ i Jen Greenberg mi je treći. Koristimo Koh Gen Do losion za čišćenje, vlažnost i orijentalni naslage za losion za kožu vrlo malo. Također volimo Makeup Forever Foundation za matematičare i Acqua Cremes za održavanje snage. MAC naočale za usne, Stila kabriolet u boji, Julie Hewett Cheekies i njezin Kiki ruž za usne. Votre Vu's groovy duette koji je balzam za usne u poklopcu i kremi za bademovu ruku u cijevi. La Mer krema za vlagu i prašci, Jao ruke sanitizer, popis ide dalje i dalje

,

Da li svi ples i pjevanje na setu utječu na šminku koju odaberete?

EKM: Apsolutno. Koristimo Colorcience Sunshable Prašak koji je vodootporan na dečke, tako da ne trebamo dotaknuti šminku koliko. Još uvijek moramo održavati znoj svima - nosimo arsenal ruku obožavatelja. Šminka Forever Mist i Fix, Stila kabriolet boja (krem osušiti ostati bolje), primeri pomažu u održavanju sve na mjestu, ali zapravo to je stalna borba. Uvijek si na prstima.
Većina glumaca na Gleeu je u 20-ima, iako igraju visoke škole na TV-u. Kako ih držati mladima i dobi prikladnim za show?

EKM: Držimo sve vrlo svijetle obraze i sjajne usne. Volim vidjeti kožu kroz temelj, iako ih zagrijavamo za kameru. Naša osvjetljenja imaju tendenciju da budu hladne tonove pa ne želim da se svi blues i pinke prenose previše, tako da kucamo to dolje i podignemo toplinu. Zdrava koža je važan dio mladenačkog izgleda - a ne previše praha, a ne teških temelja.

Kako različite osobnosti likova utječu na njihov cjelokupni makeup izgled?

EKM: Svatko ima drugačiji izgled. Cheerios su više Stepford Wifesy - više glamura i savršenstva. Mercedes 'šminka posuđuje se tonovima dragulja jer je njezin lik vrlo pun života i sjajnog. Rachelovo je izgled podložan i čist da naglasi njezin kontrolirani način života. Tina je zastrašujuća zbog njezinih punk / gothovih utjecaja. Emma je počela kao nevjerojatna nevinost, ali sada kada je udata, ima "francuski" utjecaj, a Sue Sylvester u cijeloj njezinoj slavi. Jane je lijepa žena, a njezina šminka izravna je suprotnost Sueove duhovite gorčine. Ryan Murphy ima određene ideje za svaki lik, tako da počnemo sa svojim nadahnućima na prvom mjestu. Obično gradim ono što on prvobitno vizualizira i dođe do sretnog ugovora.

Koji su vaši omiljeni i najmanji omiljeni dijelovi koji rade na Glee skupu?

EKM: Moji najdraži dijelovi su razvoj likova i stvaranje svih tema. Također, radim s dugogodišnjim prijateljima - veliki postotak posade je od Nip / Tucka . Moj najdraži dio je dugo vremena - ponekad se jedva može raditi do četvrtka. To je kao snimanje filma koji niste pripremili, Broadway show i tri glazbena videozapisa koji su se svi okupili u jednom tjednu. Nagradom, da, ali Glee je totalna mastionica.

Zvuči kao modni tjedan cijele sezone! Koji su izazovi predstavljeni na televizoru s više znakova, a ne na tradicionalnim fotografskim izdanjima ili modnim revijama?

EKM: To je sasvim drugačija situacija i stvarno se ne može usporediti. Uglavnom sam napravio film - Glee u sebi je mnogo teže, čak i od ratnih filmova koje sam napravio. Jedva je trenutak za odmor. Čak i fotografije za Glee potpuno su različite od redovitih fotografija. Glavna je razlika u tome što dobivamo 20 članova koji su spremni pripremiti šminku, kosu i garderobu što je brže moguće. Rijetko imamo vremena za pripremu, a ogromna količina posla i mora biti "na" cijelo vrijeme je izazovnija od bilo čega što sam ikad učinio. Neprestano čujem od gostujućih umjetnika koji su nam došli da nam pomognu, "Ne znam kako to radite. Nikada ne bih mogao raditi ovo vrijeme cijelo vrijeme. "Mislim da kada radite fotografije i modne revije imate više vremena za dizajn, možda više energije potrošeno kraće vrijeme. Stalno smo rješavali probleme 16 sati dnevno.

Ako bismo pogledali vaše osobne torbe za šminku, što bismo pronašli?

EKM: Haha! Imam malu vrećicu za šminku i sadrži gotovo prazan Cle De Peau korektor, šećerni balzam za usne, olovku s dva kraja Urban Decay u crnoj i smeđoj boji i vrlo istrošenu olovku za oči. Nažalost, šminka se nastavlja na žarišnim svjetlima. Kad se prerušim, sjesti ću s ogledalom na stol u blagovaonici i napraviti punu šarenu ljepotu za 45 minuta na sebi. Osim toga, ostavljam glamur ljudima ispred kamere.

I konačno, kao gledatelj, tko je vaš omiljeni lik na emisiji?

EKM: Teška odluka - volim sve njih. Mislim da je Kurt Hummel vjerojatno moj dijete.