Idi Nude za proljeće (na noktima, to jest)

 
Anonim

Rachel Adler prije 8 godina

Proljeće noktiju kolekcije su bile pune brata (mislim Bieber i Serena za OPI) i šarm i gol, kao Essie's proljeće linije. Budući da se ova dva svijeta boja sudaraju prilično je savršena za poljski fanatike, jer to znači da ne moramo birati između naših faves za sezonu. Jednog dana možemo nositi svijetle neonove, a sljedeću - ili još bolju, miješati dva.

U duhu Valentinovog dana (iz nekog razloga mislim na lijepe neutralne i blijedo zrnce, a ne na one svijetle crte i crvene boje), skupio sam svoje omiljene neutralne boje noktiju za svoje sljedeće ruke / pedi.

Ovaj bež polirani nije samo savršeno meso, već i netoksičan. Tko bi mogao odoljeti? (Scotch Naturals u Heather Blush, 14, 99 dolara, scotchnaturals.com)

Lippmann je koristio ovu boju na Anne Hathawayu na Globama - i savršeno je ružičasta za izgled. (Deborah Lippmann sam vas sanjao, $ 16, deborahlippmann.com)

Za djevojku koja voli glitter i sjaj, ovaj poliranje dodaje malo sjaja u neutralnu boju. (Ginger + Liz u visokom održavanju, $ 12, gingerandliz.com)

RBL-ova golotinja je jedna od mojih faves - savršena neutralna za fer-skinned i dark-skinned podjednako. (Spa salon spašavanja u Grungeu, $ 18, rescuebeauty.com)

Ova ženska roza je tako baletna i dragocjena. (Barielle u Pink Sherbet, $ 8, ulta.com)

Možemo požaliti za svakom Chanelovom hladom (hello Riva), ali Pearl Drop je jedan od najboljih pearlescents koje smo vidjeli do sada. Duh. (Chanel Le Vernis u Pearl Dropu, $ 25, chanel.com)

CND's Putty je gorg flesh tone i može biti mat ili sjajna sa svojim Color Effects linijom. (CND u Putty, lokalni saloni)

Topshop ima gomilu aktova koje možete izabrati, ali moja fave je Mannequin koji svojim noktima daje vrlo lagan i prirodan izgled. (Topshop u Mannequinu, $ 7, topshop.com)

Essie's Rock Candy izgleda kao balet ružičasta u bočici, ali je zapravo mnogo lakši na noktu, ili može biti slojevita za taj svijetlo ružičasti efekt. (Essie u Rock Candy, lokalni saloni)

Moderni štapići i modeli koji ih vole