Guido Palau preveo proljeće 2011 trendove

 
Anonim

Rachel Adler prije 8 godina

Proljeće proljeće 2011. sezone su bile ispunjene golemim 70-tim godinama inspirirane, lebdjelicama i labavima. Redkenov savjetnik za kreativnost Guido Palau, koji je bio frizerski guru iza emisija poput Marc Jacobsa i Prade, nedavno je razgovarao sa skupinom urednika o njegovom uzimanju u proljetnoj sezoni i kako možemo raditi za svakodnevne trendove.

U usporedbi sa prošlim sezonama, Palau je smatrao da ove sezone "defintely ima više glamura visok, dekadentan glamur." On je rekao da umjesto da su stilovi o jednostavan izgled ili neuredan konjski rep, dizajneri željeli pravi izgled, inspiriran epoha kao što su 20s, 30s i 70s kada su žene bile jake i doslovno i vizualno.

Palau je rekla da je koristio više proizvoda nego obično, otkrivajući potrebu za stvarima kao što su mousse i gel za kosu "za ultra sjaj". Također nas je potaknuo da eksperimentiramo s proizvodom i eksperimentirate s našim izgledom - inzistirajući na tome da pokušavanje novih stilova nije loša stvar, čak i ako ne mislite da su vam novi trendovi za vas, dobro je svirati svaki put trenutak.

Jednostavan izgled pokušati kod kuće je uvijeni stražnji stil koji je vidio na emisijama kao što su Marc Jacobs. Palau je rekao da vaš izgled ne mora biti drastičan kao i izgled pista, ali je ideja da se kosa povuče natrag i čvrsto na jednoj strani glave. Da biste to učinili, možete uzeti neki sjajan ili sjajan serum i dijeliti kosu na stranu po vašem izboru i uvrtati mali dio prema natrag svoje glave i pin it. Ako imate šiške, možete nositi šiške dolje preko čela na drugoj strani.