Kako napraviti Tassel-drop izjavu Naušnice sami

 
Anonim

Leeann Duggan prije 3 mjeseca

Fotografija: Jens Ingvarsson. Stil: Jamie Frankel. Kosa: Jasmine Reed. Šminka: Ashleigh Ciucci.

Da, vreće su sjajne, a sunčane naočale su neophodne, ali čuti nas: Nema boljeg pribora za ljeto nego izjavu naušnice.

Odvažni remeni od mesinga, sjajne naušnice naušnice - bilo koji par može dodati neizrecivi zrak posebnosti u odijelo. Osjećaju se svi badass i Instagram-cool kada su upareni s doslovno bez šminke za oči i samo kosu crvenog ruža za usne. A najljepše od svega, izjavu naušnica čini sve to, dok ne dodavajući slojeve ili opterećenje vašem odijelu. Jesmo li još uvjerili?

Kao što se ljeto okreće, svi trebamo dobru izjavu naušnice u rotaciji - i Laura Valencia je ovdje da vam pokaže kako možete napraviti svoj vlastiti, bez diploma. Laura radi na SheKnowsu kao asistent video producent po danu, ali istražuje i svoju kreativnu polovicu poslije radnog vremena, čišćenje najcjenjenijih butika NYC-a za dizajne koje potiču njezine DIY. Pročitajte više o tome kako napraviti najbolji ljetni pribor, najljepši način nošenja i zašto je najbolje vrijeme za početak bilo kakvog kreativnog nastojanja upravo sada.

STYLECASTER: Kako ste razvili ljubav prema umjetnosti i modi? Laura Valencia: Moja obitelj! Moja majka i tete su vrlo kreativne. Kad sam bio mlađi, nekad sam gledao zidove tonske boje u gotovo svim sobama njezinog stana i kući njezine sestre. Uvijek sam bio očaran svim bojama. Kad sam bila vrlo mlada, moja majka bi dopustila da se bojam vani u dvorištu, i upravo sam počela voljeti osjećaj stvaranja stvari. Moja ljubav prema modi i boji doista se razvila nakon studiranja u inozemstvu u Sevilli, Španjolska, i putujući kroz Maroko. Chefchaouen je moj omiljeni grad. Sve je plavo, od zidova do ulice!

SC: Kako vam bočna energija vas tjera na posao? LV: Smatram da dodavanje grafike na videozapis, stvaranje društvenog sadržaja ili izrade naušnica koriste isti dio mog mozga. Uvijek se trudim stvoriti sklad, u skladu s bojama i oblicima.

SC: Pa što čini izjavu najboljim ljetnim priborom? LV: Uvijek volim pop boja, bilo da se radi o ružama, cipelama ili nakitima. Ljeto = boja za mene. Što je bolje - i što je bolje od podudaranja podebljane ljetne usne s nekim zabavnim, svijetlim naušnicama?

SC: I, najuzbudljiviji dio - recite nam korak po korak kako izradite naušnice! LV: Za to će vam trebati četiri konopca za vezenje (bez obzira na boju koju želite), dvije kuke za ribu i šivaću iglu i navoj. Zatim slijedite upute u nastavku.

Ovaj slideshow zahtijeva JavaScript.

SC: Što voliš nositi s tim naušnicama? LV: Kad nosim bilo koji naušnica izjavu, volim jednostavno i ostaviti naušnicu da govori za sebe. Volim dobru sve-bijelu ili traper-na-denim outfit, oba mogu izgledati casual ili dressy - to sve ovisi o cipele. Zamijenim svoje Birkenstockove za neke klinove, i spremna sam za noćnu večer!

SC: Jeste li ikad prodali nakit? LV: Ne prodajem i nemam namjeru. Za mene, to je više izlaz - volim uvijek zadržati svoje kreativne sokove teče čak i kada sam izvan ureda.

SC: Je li teško pronaći energiju da bude kreativan osim vašeg dnevnog posla? LV: To stvarno nije! Ako se osjećam dolje ili imam grubo dan, volim zanijeti ili crtati. Smatram da uvijek poboljšava raspoloženje!

SC: Koji su vaši go-tos kada vam je potreban hit kreativnog nadahnuća? LV: Volim @arpanarayamajhion Instagram. Ona također proizvodi nakit, i samo je # gusto. Ako sam ikada zaglavi za izradu ili inspiraciju DIY, Pinterest je moj prijatelj - iako sam imao neke prilično epske ne uspije. Također volim samo šetnju trgovinama u New Yorku. Kad god vidim jednostavne naušnice za smiješnu cijenu, zgrabio sam sliku, otišao kući i pokušao ih stvoriti.

SC: Koji je vaš najbolji savjet za žene koji žele postati kreativniji ili naučiti novu vještinu? LV: Definitivno nemojte čekati dok ne dobijete "ime" ili "najbolje stvari". Jednom kada se osjećate kao da počnete svladati svoju vještinu i želite još bolje raditi, a zatim uložite u bolje perle, marku - ime šminke ili što god se nalazili. To će ga učiniti mnogo bolje i vrijedno toga. Ali u međuvremenu - samo započnite!

Ovaj je post sponzoriran od strane DOVE® Chocolate.