Kako: Spriječiti ravnu, oštru kosu iz šešira

 
Anonim

Danielle Emig prije 6 godina

Budući da se dani ohlade (barem očekujemo da ih se sviđaju), volimo se uhvatiti u našim najkvalitetnijim džemperima, šalovima i šeširima. Ali što se događa kada želite isprobati najnoviju frizuru i nositi šešir? Najvjerojatnije ćete završiti s ravnom, statičnom kosom koja ne nalikuje onome što ste jutros stvarali. Tako da slatka šešir koju ste kupili može ostati u vašem ormaru ako ne želite žrtvovati kosu.

Ne brinite, imamo savjete kako bismo spriječili šeširnu kosu tako da možete zadržati vaš volumen i glatke niti dok nosite svoje omiljene trendy šešire kako biste se zaštitili dok dani postaju vjetroviti. Vi ćete se odlučiti za frizure s više tijela kako biste spriječili ravnanje, budući da se kape utapaju u toplini i da imaju tendenciju držati vaš stil na mjestu.

1. Suha kosa u potpunosti. Ako obično pustite da kosa osuši zrakom, stavljajući šešir čak i jedva vlažnu kosu, ravnati će vaš stil do točke u kojoj ne postoji spašavanje. Prije nego što krenete, posušite je.

2. Koristite hidratantne proizvode za završnu obradu. Statički je rezultat trenja između šešira i vaše kose, pogotovo kada ne koristite nikakve proizvode. Koristite hidratantni proizvod kao što je SoftSheen Wave Nouveau hidratantni losion za završnu obradu kako bi se spriječilo trenje i izblijeđivanje.

3. Dovesti volumiski raspršivač. Ako ste dobili trag od nošenja šešira, dodajte volumen da biste je sakrili. Donesite malu bocu volumenskog sprejanja poput Phytovolume Actif Maksimizirajte volumenski raspršivač s vama tako da kada je vrijeme da skinete šešir, prskajte ga izravno na svoje korijene za trenutni volumen.

4. Odaberite pravi materijal. Ponekad to može biti materijal vašeg šešira, to je problem. Izaberite kašmir ili pamučnu kapu kako biste izbjegli statičnu jer su sintetički materijali i bejci najgori prekršitelji.

5. Uklonite kosu u kantu. Ako sve ostalo ne uspije, uvijte kosu u kolač na kruni s kravom za kosu umotanu u tkaninu. Kada skinete šešir, poništite kosu i istresite ga naopako. Tousled valovi su tako da i dalje trebate imati lijepu kosu kada poništite svoj pecar.

[Slika preko Istocka]