Kako zamijeniti vašu tešku temelje korektorom

 
Anonim

Nikki Brown prije 8 mjeseci

Što nije tamo za ljubav oko temeljitog pokrića tijekom zimske sezone? To je u osnovi pokrivač za lice koji se također događa da prikrije slučajne breakouts i čak i ton kože. Nažalost, nosi nekoliko manjih padova. Postoje začepljene pore, ako niste pravilno podvodni ispod te prijetnja prijelazu na odjeću ili još gore - tuđe.

Također, može se osjećati teškim pri korištenju iz dana u dan. Ako vaša koža treba neku sobu za disanje, ali i dalje želite iste prednosti zaklade, većina će preporučiti zamjenu za korektor. I dok je to očigledan i točan popravak (osim što se ne čini bez šminka kad se osjećamo), postoje neke opomene da bi se osiguralo da funkcionira umjesto na vašem tenu.

Natalie Soto, globalni kozmetičar / edukator za kozmetiku Jane Iredale naglašava važnost tehnike koju koristite za primjenu proizvoda. "Budući da dosljednost korača može biti mnogo bogatija od temelja", kaže ona, trebali biste upotrijebiti vlažnu spužvu u pokretu za točenje, ako se primjenjujete na cijelom licu umjesto temelja. "

Sada, ako želite imati fantastičan efekt s kontrastom, znajte da ćete morati iskoristiti više od jedne boje.

"Za konturu, izaberite korektor kao što je Mehron Celebré Pro-HD Conceal-It i nanesite nijansu koja je tri nijanse tamnija od temelja i na hladnoj strani kotača boja", kaže James Vincent, umjetnik Mehron Makeup. "Koristite ovo umjesto prašine kontura za prirodni oblik i sjenčanje koji izgleda realno i povišen."

A ako tražite veći učinak bronze i plaže, možete pronaći nešto dvije tamnije tamnije i na toploj strani kotača boja.

No, opet, ako želite zadržati jednostavnost, pobrinite se da boju podudarate s vašim tonerom kože. U suprotnom, završit ćete lice koje je nijanse svjetlije ili tamnije od ostalih tijela. Nespretan!

Na primjer, ako imate bubuljicu ili tamno mjesto na obrazu, umjesto da prekrivate cijelo područje s korektorom, trebali biste dotaknuti svaki mane i pomiješati ih ili graditi dok se ne pokrije. Ukupni učinak je da izgled "bez šminke" izgleda da trikovi ljudi misle da nisi ništa uopće.

Sjajan je način da se prikriva za sveobuhvatnu pokrivenost mješanjem male količine korektora s veličinom bisera u dnevnoj hidratizaciji ili licu za lice (pokušajte Jane Iredale Smooth Affair Facial Primer & Brightener).

Ako idete za taj kontur / efekt koji smo ranije razgovarali, vaš se korektor treba primijeniti na dijelove vašeg lica koji najviše pogoduju sunčeva svjetlost.

Vincent kaže: "Koristite četkicu za prašinu kako biste ga pomaknuli preko čela, u sredini nosa, brade i najvišeg dijela obrazovne kutije. Ne možeš vjerovati kako je lako dobiti najljepši efekt plaže. "

Ako nemate pojma gdje početi traženje začetnika, započnite s ovim popisom robnih marki odobrenih umjetnikom.