Ja sam L'Oreal Professionalov novi celebristi!

 
Anonim

by Admin prije 8 godina

Ja sam sretan momak - radim na mjestu koje volim, u gradu koji volim, čineći ono što volim raditi. Radim s najnevjerojatnijim svakodnevnim ženama i nekim nevjerojatnim zvijezdama i osobama. Okružen sam motiviranim, strastvenim ljudima i sudjelovao u treniranju nekih sutrašnjih ljepotica. Život je dobar!

Prošli tjedan primio sam divovski čast. Potpisala sam ugovor s L'Orealom da budem njihov Celebrity Colorist za L'Oreal Professionnel! Od svega posla s kojim sam imao dovoljno sreće, imajući priliku raditi s L'Orealom je gotovo nestvarno.

Prvi komercijalni komad koji sam radio kao kolorist bio je L'Oreal. Bilo je za jednu od njihovih potrošačkih marki, a snimali smo za latinsko tržište u Mexico Cityju. Radili smo s Lupitom Jonesom, prvom meksičkom ženom koja je osvojila Miss Universe - i poznatom osobom koja je bila glasnogovornica marke, koja mi je rekla veliku priču. Lupita mi je rekla da gledam L'Oreal reklame na televiziji kao djevojčica i kad vidim najljepše žene na svijetu kažu: "Ja sam vrijedan" na kraju svake od njih. Razgovarala je o tome kako je ta fraza toliko inspirirala prema njoj kao mladoj djevojci i kakva je čast bila žena koja to kaže da nadahnjuje druge žene.

Naravno, sada radim na profesionalnoj strani L'Oreala, ali još uvijek osjećam upravo na isti način. Moj cijeli profesionalni život, oduvijek sam mislio na L'Oreal kao premijera tvrtke u boji kose. Izuzetno sam oduševljen i cijenjen milijun puta da imam ovu priliku.

Tako sam uzbuđen što živi moj san!

Promovirane priče