Joanna Hillman: Ljepota Osnove

 
Anonim

Rachel Adler prije 8 godina

Joanna Hillman, urednica viąeg modnog trľiąta na Harper's Bazaaru može se vidjeti na prilično mnogo svakog bloga na uličnom stilu. Poznat po njezinoj potpisnoj plavoj kosi i crvenoj usnici, trendsetter je objasnio da je njezin ruž za usne odabran prije nekoliko godina u Londonu i od tada se nije osvrnula. Međutim, priznaje da je izgled teško održavati i "Stavit ću Carmex ili jedan od onih usnica na kraju dana jer nosim matni ruž i postaje tako suh. Dakle, ponekad to pomaže osnažiti boju ako stavite samo mali dio Carmexa na nju. "

Hillman je također s njom podijelio svoja prva pet ljepota i, naravno, boja usana koja ne može živjeti bez njega.

foto:

"Pa očito moj ruž, Lady Danger by MAC ... potpuni potpis." (MAC ruž za usne u Lady Danger, 414, 50, maccosmetics.com)

"Cle de Peau šminka, svjetlosna podloga, koju ja apsolutno volim, a ljudi govore" što nosiš? "I kunem se da to ima veze s prelaskom na mene koristeći ovu šminku." (Cle de Peau Beaute Silky Creme Foundation, 120 dolara, barneys.com)

(Maybelline Great Lash umivaonik za pranje, 4, 99 $, drugstore.com)

(Carmex Original Aromatični balzam za usne, 3, 99 USD za pakiranje od 3, drugstore.com)

"Volim krema za tijelo od Santa Maria Novelle. To je poput krema od vrtoglavice od ruže koju ne trebate koristiti parfem, a vi ga stavite nakon tuširanja i to je poput raskošnih i nebeskih." (Santa Maria Novella Crema Fluida "Opustite se", $ 53, aedes.com)

Ljepota ljepote: Jenne Lombardo

Promovirane priče