Mršavica za usne koja stvara usne ispucale usne

 
Anonim

Victoria Moorhouse prije 3 godine

Fotografija: nugg

U pravilu nisam zaljubljen, a negativni osjećaji prema sezoni samo pogoršavaju dosadni problemi s ljepotom poput ispucanih usana. Sudeći prema dnu moje torbe, sigurno je reći da sam pronašao prilično malo proizvoda koji čine trik u sušenju suhog grla, ali uvijek sam u potrazi za novim, zanimljivim formulama koje udaraju ovaj mega-annoyance na rubnik.

Balsme, štapići, bokovi, sjaja - sve sam ih pokušao, ali iznenađujuće, nisam osobno davao pokusne usne. Dakle, kada je lansiranje nove formule, nügg Lip Mask ($ 8, nuggbeauty.com), pojavilo se u mojoj sandučiću, a istodobno sam doživljavao vrlo vidljivo suhoću usana, bilo je gotovo ozbiljno.

Koncept maskara usana nije ništa novo. U osnovi je ista stvar kao što je stavljanje maske za lice, osim što ste obložili super bogatu formulu diljem usnica s nadom da će se osjeti gladak i hidratiziran nakon što ga obrišete. nügg's kremasti verzija dolazi u malu zlatnu kuglu koja izgleda poput Zlatnog đavola iz "Harryja Pottera", što je bilo dovoljno da mi dignem pucanj.

Izrađen prirodnim sastojcima poput kokosovog ulja i shea maslaca, djeluje tako da vlaži usnice i rasplamsava ih s kompleksom korijena s licem.

Skupio sam malo formule i nježno sam ga utrljao na usnama. Trebao bih dodati da sam bila bolesna i dehidrirana, pa su stvarno trebali neki TLC. Nije gloopy, već se osjeća kao da ste upravo stavili stvarno debeli balzam za usne ili losion. Prema uputama, ostavio sam je na usnama oko 20 minuta, a onda sam obrisao tkaninom.

Moje usne nisu bile prljavo, ali bilo je nekih suhih zakrpa koje su trebale pažnju. Kad sam skinula proizvod, usne su se definitivno osjećale glatko i kao da su dobili potrebnu dozu hidrata. Ipak, nije bilo lijek. Još uvijek sam stavio malo balzama prije kreveta - ali to me je dovelo na put za zdravije izglede (i osjećaj!) Usne, sigurno.

Proces je osjetio luksuz - siguran sam da je ambalaža pomogla - i mogu vam reći da su usne suhe, zimske (vjerojatno vrućine) usne malo manje.

Više od svakodnevnog makeover-a: Matte ruž za usne Suhe usne neće mrziti