Miley Cyrus prestala pušiti jer je se bojala umiranja

 
Anonim

Jason Pham prije godinu dana

Fotografija: Getty Images

Godinama je Miley Cyrus bila samo opisana "kraljica korova". Ona baci svoju sestru, Noeu Cyrus i dečka, Liam Hemsworth, rođendanske zabave s temom marihuane. Ona posjeduje šibicu u obliku čaša od Snoop Dogga . I ona ima bezbrojne predmete odjeće izrezane od korova, poput vrećica za odmor s izjavom: "Pušite korova svakog božićnjaka".

No, nedavno je 24-godišnjak spustio bong za dobro - a sada znamo zašto. U intervjuu Jimmyju Fallonu na "The Tonight Show", bivša zvijezda Disney Channel, koja je u svibnju otkrila da je prestala piti i pušiti, otvarala se zbog zastrašujućeg razloga zbog kojeg je odlučila trijeziti.

"Imala sam san da ću umrijeti za vrijeme svog monologa na" SNL "iz nekog razloga, da bih se samo tako kamenovala da sam upravo umrla, a to sam i Googled i to se nikada nije dogodilo", rekla je.

VIŠE: Zašto Miley Cyrus ima dvije tonove kose sada?

Kredit: Instagram | @fallontonight

Uz strah od umiranja, Cyrus je također razgovarao o tome kako je neproduktivna dok je pušila. Rekla je da će često "sjediti kod kuće i jesti" i igrati sa svojim životinjama umjesto da produktivno koristi svoje vrijeme.

"Trudila sam se previše vremena sa svinjom", rekla je. "I nema dovoljno vremena zaista ništa."

Otkad je trijezna, navijači su vidjeli njezinu veću tonu, glazbeno i osobno. Cyrus je rekao da je njezina lagana namjerno tempirana albumom, tako da bi mogla biti lucidnija kad bi ga promovirala.

"Ovaj zapis u ovom trenutku najvažniji je album koji sam ikad napravio. Zato sam htio pobrinuti se da sam bio iznimno jasan u načinu na koji govorim. "

VIŠE: Miley Cyrus ne može vjerovati 12-godišnjoj Self Auditioningu za 'Hannah Montana'

Što se tiče njezinih prethodnih - često kontroverznih - na pozornici, Cyrus je podigao ponašanje da joj bude visoka.

"Član zadnji put kad sam bio ovdje? Bio sam odjeven kao kunić zeka, a zatim kao mačka. Ima razloga za to: bio sam visok ", rekla je.

Iako nemamo problema s pušenjem marihuane ili pijanjem alkohola (iako sve u umjerenim količinama), tako nam je drago što Miley na boljoj poziciji.