Jedna stvar: Čisto savršeno čišćenje krema

 
Anonim

po Sable Yong prije 4 godine

Na Beauty High stalno imamo nove proizvode koji prelaze naše stolove i uvijek su na lovu za sljedeću najbolju stvar. "Jedna stvar" je naš način dijeljenja s tobom koji mora imati proizvod koji morate upoznati s vašim životima upravo sada, bilo da se radi o drogeriji ili robnoj kući.

Bez obzira jeste li ljubitelj prirodnih ljepota proizvoda ili je tvoja kosa toliko oštećena da doslovno sve što ste stavili na njega pogađa još samo malo pustoš zajedno s propisanom pomoći, vjerojatno ste smatrali metodu "bez poo" (ili povlačeći Natalie Portman u V za Vendetta ). Iako nikada ne biste smatrali da NEMO prati vaše lice ako je vaša koža bila oštećena, kosa bi trebala biti tretirana u naravi - samo pazite da što god očistite je što je moguće nježnije i hranjivo. Unesite čisto savršeno čišćenje krema.

Što ga razlikuje?

  • Prva stvar koju ćete primijetiti o čistoći Perfect's Cleansing Creme je

    ,

    nema pjenu! Formula je doista sans sulfati (i svi deterdženti za tu stvar) pa se čisti bez mjehurića.

  • Koristi aloe vera i mješavinu kose i vlasišta (jojoba, suncokret i paprena metvica) za emulgiranje nečistoća na kosu, kao i stanje u isto vrijeme. Redoviti šamponi često koriste ionsku naboj koji privlači čestice prljavštine da se isperu - uzimajući vašu boju i kemijske tretmane s njom.
  • Bez silikona, možete ga koristiti svaki put kad tuširate - čak i ako je to svakodnevno - i nema potrebe za strahom od nakupljanja.

Zašto je to jedno:
Ovaj "anti-šampon" je odgovor svima koji imaju boju / kemijski tretiranu kosu, masnu kosu, suhu kosu ili čak i normalnu kosu koju želite zadržati u potrazi za najboljim izgledom. Budući da nedostaje tenzida i deterdženta, možete nježno očistiti kosu bez da skidate vlasišta prirodnih ulja - neizbježno uzrokujući da proizvodi više ulja. Iako je nedostatak pjenastog zraka u početku neskladno, činjenica je da mjehurići ne čiste kosu (to je uglavnom samo perspektiva potrošača), uglavnom ih samo uklanjaju vlage. Čisto savršena tvrdnja da vam čak i ne treba uređaj nakon korištenja krema za čišćenje jer je to hranjivo. Razmislite o vrstama sastojaka koje vam se sviđa vaša koža - ulje ružinog kuka, aloe vera, noćno ulje jaglaca i glicerin - vaša kosa također cijeni te stvari. Nakon još jednog pranja primijetili smo mekšu kosu koja je još uvijek imala obilje odskočiti. Ako ovaj "ne-poo" pokret privlači, neka je Purely Perfect's Creme za čišćenje vaš prvak.

(Gdje kupiti: Čisto savršeno čišćenje krema, 40 dolara na Purelyperfect.com)