Orange Crush

 
Anonim

Megan Segura prije 8 godina

Svi znamo da je najbrži i najjednostavniji način ažuriranja vašeg ormara za šminkanje da zgrabite najtopliju boju usana ovog trenutka. Ovog proljeća i ljeta usnice su podebljane i lijepe. Bacite u novu nijansu i igrajte svoj pucker! Vidjeli smo puno crvenih i koralja u prošlosti, a ove nijanse rade i sada, ali novi potez na staroj omiljenoj sezoni ove sezone više je od naranče! Nemojte se bojati probati ovu citronsku hladovinu - sve dok prolazite, za vas je definitivno narančasta. Naranča izgleda sjajno s tanjem i, kada je u kombinaciji s naglašenom kožom i crnom maskarom, može biti odličan način da izgleda brzo svjež. Na putu sam ispitao nekoliko proizvoda i pronašao prilično malo koje sam volio.

Fotografija: © Luca Cannonieri

Jedna super svijetla, ali stvarno obična hladovina koja je univerzalna je sjajna olovka u žanru ruževa kraljice. Ova dijagonalna dlačica djeluje kao sjajna i ruž za usne u jednom, vrlo je jednostavna za primjenu i dolazi s vlastitim oštriljem. Otkrio sam da je vrlo hidratantna, i bilo je tako zabavno primjenjivati.

Ako je to mrlja koju tražite, jako mi se svidjela Benefitova Cha Cha Tint (u trgovinama u lipnju). Ova mrlja mogu se koristiti na obrazima, kao i usnama, a ne samo da sam ga obrijao sam, nego i na prijatelja koji ima stvarno maslinastu kožu. Izgledalo je jednako dobro u njoj!

Primio sam Sally Hansen prirodnu ljepotu Inspiriran Carmindy Forever Stay Moisture sjaj u kremama na vrhu za malo udarca sjaja. Chantecaille's Lip Chic u Geraniumu je sjajni, ružičasti ruž za usne koji je malo suptilniji i sadrži kolagena koja služi za usne i bez parabena. Kad sam nosila ovu boju, osjećao sam se umirujuće na mojim usnama i boja je trajala cijeli dan. Jedna mala bočna napomena koja nosi narančastu usnicu, pobrinite se da su zubi lijepi i bijelci. Nosite narančaste usnice mogu naglasiti zamagljene zube kako bi osmijeh mogao blistao.


Pogledajte kako vam izgleda narančasti ruž za usne u Studio Makeover!

Kao poznati likerski umjetnik, mnoge marke ljepote poslali su mi uzorke svojih najnovijih proizvoda na razmatranje. Pišem samo o stvarima koje uistinu volim i uvijek se pridržavam Editorial Ethics Pledgea svakodnevnog makeovera u svakom od mojih pozitivno lijepih postova.

Promovirane priče