Pete Davidson možda je dao Ariana Grande istu ogrlicu kao njegov Ex Cazzie David

 
Anonim

Jason Pham prije 4 mjeseca

Fotografija: Gotham / GC Images / Getty Images.

Budući da je Pete Davidson u svibnju počeo dolaziti u Ariana Grande, učinio je sljedeće: predložio joj je, s njom je kupovao u Sephoru i davao joj ogrlicu s oznakom svog pokojnog oca, Scott Davidson, vatrogasca NYFD-a koji je umro u terorističke napade 11. rujna. Njihov odnos izgledao je savršen, sve dok jedan fan ne otkrije da je ogrlica Grande mogla biti ponovo darovana Davidsonovom bivšom djevojkom Cazzie David.

Nakon Davidsonovog Instagrama Grandea koji je nosio ogrlicu svojeg oca (i uzvratni udarac koji je uslijedio da mu je dao svoj vrućni zaručnik svoj lanac kasnog oca), @JusticeforCazzie, ventilator Cazzie David Instagram, otkrio je da ogrlica izgleda strašno slično onome što je David imao manje od prije godinu dana. (Za referencu, Davidson i David navodno su se raspali u svibnju, isti mjesec u kojem je počeo pratiti Grandea.)

Ventilator je otkrio da se u selfieu snimljenoj u prosincu 2017. (pet mjeseci prije nego što su David i Davidson javno raspirali), može se vidjeti David koji nosi istu ogrlicu koju je Davidson dao Grandeu. Instagram je sadržavao Davida u haljini od kauča, koji, ako zumiraš dovoljno, pokazao je identičan obris Grandeovog privjeska poput badgea. "OMG PONOVA ARIANA ISTOČU KAČNU KAČKU. SVJETLO ZA PROVJER. @petedavidson ti si sotonsko mrijesto ", napisao je u naslovu @JusticeforCazzie.

VIŠE: Ariana Grande's Nevjerojatna ljepota evolucija od Nickelodeon Star do Pop Princess

Pogledajte ovaj post na Instagramu

I ja sam na odmoru

Post koji dijeli CAZZIE (@cazziedavid)

Fotografija: Instagram (@cazziedavid)

VIŠE: Svaki slavni par koji je postigao angažiran 2018. do sada

Sada je nejasno jesu li Grande i Davidove ogrlice iste kopije ili vrlo slične (Davidova haljina pokriva polovicu privjeska, pa je teško reći), ali ne govorimo da su dva komada nakita slični. Moguće je da Davidova ogrlica nije od njezina bivšeg i da je nešto što je sam izabrala, ali s izgleda toga, vjerojatno je to romantični dar Davidson. Bez obzira na istinu, sigurni smo da će obožavatelji, kao i uvijek, to otkriti ni u kojem trenutku.