Obavezno čitanje: 22 Past 'SNL' Cast članovi Dish na sajmu intenzivnog procesa audicija

 
Anonim

autor: Perrie Samotin

15 dionica

prije 5 godina

Fotografija: NBC / Dana Edelson

Ako imate neko vrijeme ovaj vikend, snažno predlažemo označavanje ovog oh-tako-zabavnog New York Times članak pod nazivom "Bog SNL će vas vidjeti sada." U osnovi, priča uhvaćen s 22 prošlosti i sadašnjosti "Saturday Night Live ", a koji su se približili, a svi su prolili sočne detalje o tome što je zaista potrebno na audiciji za čuveno kriptu stvaratelja i izvršnog producenta Lorneja Michaela 40-godišnjeg koncerta.

Članak dolazi u pravom trenutku jer - kako je Times istaknuo - Michaels i njegov tim su ove godine izrezali svoje radove jer pokušavaju zamijeniti tri velika talenta koji su nedavno otišli ( Bill Hader, Fred Armisen i Jason Sudeikis ) i pripremite se za odlazak Seth Meyers početkom iduće godine. Da ne spominjem gubitak SNL MVP Kristen Wiig, koji je napustio prošle godine.

U članku su glumili članove kao što su Chevy Chase, Dana Carvey, Kate McKinnon, Jimmy Fallon, Cheri Oteri, Molly Shannon, Tim Meadows, Will Ferrell i još više otvoreni o tome kako su dobili koncert, kako nisu dobili koncert prvi put okolo, koji su likovi s kojima su audicirali i još mnogo toga. Nekoliko naglašava:

Ana Gasteyer: Ja sam Martha Stewart. Bio sam nekako opsjednut njom. Znala sam da bih, ako bih nosila plavu periku, mogla izgledati poput nje i imala je tu patricijsku stvar s kojom sam odrasla.

Fred Armisen: [Bio sam] Fericito, latinski timbales, koji je svirao Tito Puente, bio je većina moje audicije. Ja sam Sam Waterston iz "Law & Order" i Vin Diesel .

Bill Hader: Moja audicija bila sam kao Vinny Vedecci, a Al Pacino je razgovarao sa svojim osobljem. Tony Blair govori o novom filmu "Star Wars" u parlamentu. James Mason s isteklim darovnim certifikatom za desetak krafna.

Rachel Dratch: Nisam ga dobila te godine [svoje prve audicije]. Unajmili su Horatio [ Sanz ], Jimmy [ Fallon ] i Chris Parnell, a oni su rekli: "Nećemo uzimati žene ove godine. Ali možda iduće godine. "Bio sam u miru s njim.

Kristen Wiig: Rekli su da bi audicija trebala biti pet minuta i ne bi trebala trajati više od pet minuta. Završio sam kupujući štopericu jer sam bio tako nervozan. Bilo bi to i rekla bih: "5:02", a ja bih to bio, "Ja ću to dobiti za točno pet minuta." Zatim sam čuo da su neki ljudi bili tamo 11 minuta. Bio sam kao, " Što ?"

Molly Shannon: Bila je žena koja je bila u potrazi za emisijom, a ona je rekla: "Što god radite, kada čujete za Lorne, nemojte to činiti, Mary Katherine Gallagher. Lorne će to mrziti. Nikad se nećete zaposliti ako to učinite za svoju audiciju. "

Seth Myers: Hotel u kojem sam bio, svi su bili netko koga je letio na audiciju. Ako ste otišli i dobili led, čuli biste isječke audicija. Sve ostale stvari zvuče bolje od tvog.

I to je samo početak! Prijeđite na New York Times da biste pročitali čitav članak.