Panacea od listova za ublažavanje vaših grijeha za njegu kože

 
Anonim

Rachel Krause prije 3 godine

Anna Webber / Getty Images

Unatoč činjenici da su maske za lima već neko vrijeme zauvijek zadebljale, koristio sam ukupno tri. Volim dobru masku, ali one me nikada nisu privlačile; Imam visceralnu (i neugodnu) reakciju na svu kosu koja prirodno uključuje ljubljenu masku za listove, zatvorenu u paketu prepunom seruma koji prekriva tkaninu i sve kaplje kada je otvorite. Nije samo za mene.

To je ono što sam mislio, barem prije no što sam primijetio da imam sve veću količinu ovih maski u mojem domu. Moj proces razmišljanja bio je u skladu s "Nemam namjeru koristiti ovo, ali možda jednoga dana želim", znate, definiciju udžbenika za skrbnika. Znači, kad sam se tijekom vikenda našla na aerodromu, bacila sam nekoliko njih u moju prtljagu, samo u slučaju. (U slučaju onoga što ne znam.)

Nakon što je odvezao samo oslobođeni Vbeauté Deep Sheet Purifying Charcoal Mask (38 dolara) na putu natrag u JFK, bio sam zadovoljan otkrićem da je sjajna i crna, maksimizirajući potencijal za zrakoplovnu strah. Isto tako, nije bilo puno kapljica, što mi je bilo drago i stvarno se držalo koži, a ne želim da se izbjegne, kao i druge maske u prošlosti. Tkanina maske sama se unosi ugljenom, koji pomaže da se nečistoće i mrtve stanice izvuku iz kože, proces koji je odvratan, ali neophodan. Serum koji je natopljen je pakiran s hidratantnim sastojcima, poput glicerina, kolagena i nekog ekstrakta ruže, s vitaminom C kako bi se obrađivale sitne linije - još bolji koktel od precijenjenog "nebeskih brežuljaka". Pijem iz malene slame na vrijeme. Nisam oprao lice za tri dana, pa sam bio uglavnom uzbuđen zbog svojstava čišćenja pora, a nadao sam se da ću se bez ikakvog napora truditi uhvatiti tri sitne bijele glave na mojoj bradi.

Ostavio sam masku za oko 20 minuta (24, točnije - znam to jer je to točno vrijeme dvaju epizoda "Adventure Time" koje sam gledao na zaslonu sjedala). Nakon toga sam ga otkopao, zgužvio u kuglu i stavio je u svoju plastičnu čašu punu leda, kao i ti.

Bilo je vrlo kasno kad sam konačno stigao kući, ali uspio sam se povući u kupaonicu kako bih pregledao rezultate. Moja je koža bila jasnija i sjajnija, iako sam šest sati pio vodu na nebu, i - tko je znao! - te bijele glave bile su značajno manje uvredljive. Uopće nisam izbila, što je bila glavna briga moje nakon što je sklupčana krema za sunčanje iznad hidratantnog krema za sunčanje za veći dio vikenda. Sa sigurnošću mogu reći da je ovo najbolja maska ​​za listove koje sam ikada pokušao. Od tri, naravno.