Slicked Povratak Rolls na Jeremy Laing

 
Anonim

Erika Valente prije 9 godina

Santini osvježava siluetu svoje "bikerove kacige".

Bilo je sve o kosi iza pozornice na Jeremy Laing proljeće 2010 show. Davinesov stilski voditelj Marco Santini stvorio je snažan nataknuti izgled koji je imao snažan naglasak na vlažnom teksturom. "Željeli smo da izgleda kao da je u kosi izbacila [puno proizvoda]", rekao je Santini.

Kako bi napravio taj mokar, teksturirani efekt, Santini je brusio velikodušnu količinu Davines Creative Molding Foam kroz kosu modela tako da je bila na vrhu. Zatim je zakvačio kosu i pričvrstio ga kako bi stvorio arhitektonsku siluetu koju je opisao kao oblik kacige "motociklista". Da bi se završio izgled i pojačao vlažnost, Santini je raspršio kosu sa sjajnim sprejom kako bi dodala mega-sjaj.

Gotovo izgled.

Umjetni glazbeni voditelj MAC Hung Vanngo odlučio je zadržati šminku mekanu i prirodnu za razliku od visoke konceptne kose. Koristio je mješavinu grimiznih i jajnih oblika jabuka kako bi stvorio vrlo običnu boju na poklopcima. Stisnuo je trepavice, a zatim je koristio gel s tonerom, golim gelom, kako bi ih promatrao i obrisao.

Koža je bila prirodna, a korektor se koristi gdje je potrebno i prah na T-zoni. BlushCreme je koristio u Neuobičajeno visoko na obrazima za jagodice i svjetlucavim označivačem na obrazima i unutrašnjem kutu oka. Usne su bile svježe sa ružem u boji boje breskve.

Promovirane priče