Victoria's Secret model Bridget Malcolm se ispričava zbog promicanja nezdravog tijela

 
Anonim

Jason Pham prije 7 mjeseci

Fotografija: Getty Images

Kada je riječ o visokim profilima modnih revija, Victoria's Secret je velika kao i oni koji dolaze. Modeli poput Alessandra Ambrosio, Adriana Lima i Taylor Hill treniraju se tijekom cijele godine kako bi izgledali spremni za veliki televizijski događaj. Za mnoge modele, režim je dobro isplati. No, za jedan Victoria's Secret model, pritisak da izgleda kao "anđeo" gotovo je ubio, a sada se ispričava navijačima zbog promicanja nezdravije slike tijela.

Nedavno je bivši Victoria's Secret model Bridget Malcolm, koji je hodao za marku 2015 i 2016., uzeo na svoj blog da se ispriča za neprekidno nerealno tijelo i za davanje nezdravih savjeta o dijeti u intervjuima. Malcolm je počeo svoj blog otvaranjem svoje bitke s dismorfijom tijela, poremećajem prehrane s kojim je tek nedavno dijagnosticirana nakon što je napustila Victoria's Secret.

"Želio bih priznati i ispričavati se zbog nekih stvari o kojima sam pisao i govorio tijekom proteklih nekoliko godina. Stvarno sam mislio da radim pravu za moje zdravlje i wellness ", napisao je Malcolm. "Sada znam da sam potpuno u dubinama tjelesne disfmorije i zaista me brine da nisam bio pozitivan uzor vani."

Fotografija: Getty Images

VIŠE: Dove Cameron na suočavanje s anoreksijom i postati bolji model uloga

Malcolm je objasnio da, iako nikada nije lagala o onome što je pojela, malo je jeli za njezinu vrstu tijela i za koliko je vježbala. Otkrila je da joj je tijelo dysmorphia je napravio da misli da je jeli puno, ali sada kada joj računa svoje kalorije natrag, shvatila je da ona nije ni blizu blizu zdrave prehrane.

"Kad sam tvrdio da sam jeo na teretima, mislio sam da jesam. Napunila bih hranu koja je bila niska kalorija i mislila da jedem zdravo uravnoteženu prehranu ", napisala je. "Bio sam iznimno aktivan, ponekad trenirao 2-3 sata dnevno i mislio sam da me to dobro uklapalo. Ali ako mi je netko ponudio komad voća za jelo, postat ću toliko zabrinut i strašan zbog pomisli da ću ga jesti (nešto neplanirano) da bih se skoro obolio od brige. I nisam mogao smiriti svoju tjeskobu sve dok nisam završio trening za taj dan. Ako sam imala pet minuta poziva, bila bih u teretani u 3:30 ujutro. Ako je moj let sletio u 20 sati, bio bih u teretani u 21 sat. "

Malcolm se ispričao što je rekao da jedenje "pretežno povrća i proteina trese" je kako je ostala zdrava. "Kad bih davala intervjue i raspravljala o svojim prehrambenim navikama, doista sam vjerovao da je jesti općenito povrće i proteinski tresak", napisala je. "Očito nije u redu. Žao mi je što sam toliko javan zbog oštećenja prehrambenih navika. "

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Danas se na blogu rješavam svoja iskustva s dismorfijom tijela. U svakoj od ovih fotografija sjećam se da ih gledam i osjećam se sramotno jer sam osjetila da moram izgubiti težinu. Sada se osvrnim i osjećaš tako žao zbog ove strašne djevojke. Nisam imao težinu za izgubiti, samo dobitak. Tjelesna težina treba biti objektiva, ali rijetko mu se daje prilika da bude. Ako imate pitanje ili samo želite doprijeti do nje, pošaljite mi e-poruku putem svoje AMA na svom blogu (link u bio). Toliko ljubavi prema vama sve ovo ponedjeljak ujutro ❤️❤️❤️ #idictatemyroad

Post koji dijeleBridget Malcolm (@bridgetmalcolm)

VIŠE: Ovo je kako poremećaji prehrane mogu utjecati na plodnost

Malcolm je također otkrio da su drugi modeli s kojima je radila u borbi s dismorfijom tijela. "Tijelo dismorphije je zastrašujuće stvar", napisala je. "Imam bezbroj razgovora s kolegama modela, svi su mali, gdje se nazivaju mastima. To je toliko teško razumjeti ako ste uklonjeni iz ove - težina i veličina bi trebao biti objektivan. Ili se uklapa u odjeću, ili ne. Ali kad postane takva mentalna igra, raste vlastita krila. "

Iako se Malcolm borio s vlastitom dismorphijom kad je počela dobivati ​​na težini, priznaje da je sada na boljoj poziciji i istinski voli njezino tijelo. Kako bi se oporavila od poremećaja prehrane, Malcolm nije dopustio prekomjernoj vježbanju i ograničio je na jednostavne šetnje.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Takav besplatan pucanj. Ali zadnji posao godine gospođice i meduze